Председателят на Парламентарната група на Възраждане Костадин Костадинов покани всички съмишленици

...
Председателят на Парламентарната група на Възраждане Костадин Костадинов покани всички съмишленици
Коментари Харесай

Костадинов: На 12 януари с десетки хиляди граждани ще си потърсим правата. Да видим кой ще ни спре

Председателят на Парламентарната група на " Възраждане " Костадин Костадинов покани всички съидейници и симпатизанти на партията, както и всеки човек, който счита, че са нарушени главните му права и свободи. " Нека те да дойдат с нас и да участват на съвещанието на Народното събрание в идната сряда ", той.

" Управлява ни към този момент петорна коалиция, тъй като Движение за права и свободи се приши елегантно към тази коалиция ", сподели още Костадинов.

По думите му идната седмица, на 12 януари, дружно с десетки хиляди жители ще си потърсят правата, написа " ЕВроком ".

От " Възраждане " оповестиха, че ще сезират и Конституционния съд за решението на Народното събрание за зеления документ.

" Политическа партия не престават с практиката си да нарушават законите и Конституцията на тази страна. Това решение, за жалост, ще работи до определението на Конституционния съд. Дотогава приканвам жителите да отстояват и да потърсят своите права ", разгласи Елена Гунчева.

" От последните няколко дни съм водил десетки диалози с сътрудници от разнообразни партии. Всичките бяха, че това е непотребна мярка, само че нямало какво да създадат, тъй като по този начин решили шефовете им. Цялата зала е цялостна с национални предатели, извинете представители ", изригна Костадин Костадинов.

Той добави, че няма зелен документ, няма желание да си прави и проби. " Искам да видя кой и по какъв начин ще ме спре да вляза в Народното събрание ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР